Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 147 или Vw golf 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

негативи за 2,4
    КОГА
    AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
    AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
    sigpic

Comment

Благодаря много за мненията, в момента гледам фейсови Алфи с 1.9 120 коня, който е 8 клапана(мисля).
      Утре или в други ден тръгвам по автокъщите и каквото е на късмет, това ще е.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение

Личи си по приказките ти че ни си и помирисвал кола с мотор 1.9 JTD 16V,на Хаудито половината от тия 150 коня отдавна са избегали на некъде,но при JTD не е така.
        И какви са данните А3-та от 0-100 8.2 сек. а 147-та 8.8 сек. говорим за ръчка,ама нали се сешташ че след 100km/h ще стане веселба и ще гълташ черен пушек и сажди.

Помирисвал съм помирисвал съм.............за мен вървенето не е приоритет,но гледам че постоянно това се коментира тука.............сега да ми валиш кола която върви след 100км/ч си е смехутворно еле пък турбинирана.Турбинирана кола която ми бега след 100км/ч си е спреляк та вика ура.Те и атмосверките само ревът до 100км/ч ама след това ще им дишаш пушека
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Нищо не разбрах от това дето си написал.
          Абе хич не си е смехотворно,ама както и да е.

Comment

Лично мен ме дразни предното ( слабичко ) окачване на 147/156 две алфи съм имал,ремонти по носачите,на тази също съм правил окачването + тампони на стаб.щанга колата не я блъскам щяло нещяло из дупките,сега ми прехлопва лявата полуоска,към вътрешното каре,стягам се отново за ремонт. На моменти се замислям само заради отличната возия за Ситроен C5 набор на 147-цата ми( лично мнение). Иначе като купувах моята 2013 януари,на -13 с две работещи подгревни свещи и на 250к запали от втория път ,даже със 60 амп. акумулатор. Двигателите са механично корави,софтуерно също.
            Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
            Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

голф зимай. поне няма та питат що си зел алфа.
              JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                Щот пък Голфа хич не скърца,яде тампони на предна стабилизираща щанга за закуска и като минеш през легнал полицай все едно вадиш пирон от дюшаме,те такова е скърцането.
                Колега няма такъв филм да няма изненади или поне аз незнам да се е снимал,изненади винаги ще има колкото и да гледаш преди покупката и това се отнася за всички коли 2-ра ръка.
                Особено пък това, дето го търсят всички. Докато попадне в теб, най-вероятно е скъсано от каране.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

До автора на темата - все повече се убеждавам, че в БГ здрави коли втора ръка няма - все има какво да се човърка. Аз след покупката на алфата (Alfa Romeo Gt, на базата на 156) се бях филмирал, че много я ремонтирам, но то е според колко я караш. Една камара познати се изредиха да си купуват немски кошници и неимоверно за 2 години се отваряше двигател за ремонт - дюзи, счупена биела, гарнитури и т.н. На този фон, слабичкото окачване е бял кахър както се казва. Другите неща ще си ги смениш като им дойде времето - съединители, термостати и сякви други чаркове...Въпреки това кекаво окачване, на завоите колата е звяр. JTD-то е с 1 идея по-лаком от немските кашончета, но това си струва отвсякъде. Вади супер приятен звук. Аз моята я купих, след като бях казал италинска кола и дизел никога...Качих се в нея, покарах я и ей го на Успех в търсенето !
                  Alfa Romeo GT 1.9jtd

Comment

Първоначално публикувано от niko23 Покажи съобщение
                    До автора на темата - все повече се убеждавам, че в БГ здрави коли втора ръка няма - все има какво да се човърка. Аз след покупката на алфата (Alfa Romeo Gt, на базата на 156) се бях филмирал, че много я ремонтирам, но то е според колко я караш. Една камара познати се изредиха да си купуват немски кошници и неимоверно за 2 години се отваряше двигател за ремонт - дюзи, счупена биела, гарнитури и т.н. На този фон, слабичкото окачване е бял кахър както се казва. Другите неща ще си ги смениш като им дойде времето - съединители, термостати и сякви други чаркове...Въпреки това кекаво окачване, на завоите колата е звяр. JTD-то е с 1 идея по-лаком от немските кашончета, но това си струва отвсякъде. Вади супер приятен звук. Аз моята я купих, след като бях казал италинска кола и дизел никога...Качих се в нея, покарах я и ей го на Успех в търсенето !
                    +1
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                    sigpic

Comment

Дали ще е ТДИ жтд и турбо бензин не виждам голяма разлика .... Са е модерно да се разхождаш с лаптопа и да базикаш компа на колата
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Ако вземеш голф само не прави грешката да се качиш на алфа каквато и да е тя. Аз направих тази грешка и сега съм горд собственник на алфа ромео 156. Няма такава кола най добрата.
                        алфа ромео 156 тс

Comment

От 25 август съм със 147 jtdm 16V и съм навъртял около 10к км като за сега нямам никакви проблеми с нищо по колата.Сменил съм ангренажен комплект , водна помпа , ляв и десен горен носач ,масло и всички филтри. Постоянно карам и служебни коли - голфове ,пасати 5 6 , но удоволствието си е друго ( поне за мен ).Всеки човек си има мнение и си прави своите изводи за марка/модел кола ,така че съвета ми е да вземеш тази , на която ще се кефиш повече и ще си я караш с удоволствие . Успех

Comment

Working...
                          X